Avoimia työpaikkoja: venevarustelija, suunnitteluinsinööri, varastonhoitaja ja sähköasentaja

2017-06-22

Kansainvälisen liiketoimintamme vahvan kasvun myötä haemme Boomeranger Boats Oy:lle Loviisaan työntekijöitä vakinaisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme sinulle näköala- ja näyttöpaikan kehittyvästä ja kasvavasta, kansainvälisesti toimivasta yrityksestä sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän pienessä ja tehokkaassa työyhteisössä.

VENEVARUSTELIJA

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen yhtä tai useampaa ammattitaitoista venesähköasentajaa. Venevarustelijan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti laiteasennus- ja varustelutehtävät. Edellä mainittujen lisäksi myös ponttoonityössä liimaus- ja asennustyöt sekä muut mahdolliset huolto- ja korjaustehtävätVoit olla koulutukseltasi esim autoasentaja tai muu asentaja. Työkalujen käyttö on sinulle tuttua ja omaat sorminäppäryyttä.

Sinulla on positiivinen asenne ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta. Työkokemus monipuolisista venealan tai vastaavista varustelu- ja/tai asennustehtävistä ovat sinulle eduksi. Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on hyvät englanninkielen taidot.

Suunnitteluinsinööri

Työssäsi osallistut projektikohtaiseen venesuunnitteluun ja toimit suunnittelutiimin jäsenenä. Kokemuksen karttuessa vastaat myös laajemmin projektihallinnosta. Tehtävässäsi teet läheistä yhteistyötä tuotannon ja myynnin kanssa.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. vene- tai laivainsinööri) ja 3D-suunnitteluosaamista. Arvostamme muutaman vuoden työkokemusta suunnittelutyöstä valmistavassa teollisuudessa. Lisäksi katsomme eduksi venealan suunnittelukokemuksen tai merellisen harrastuneisuuden.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi sekä englanniksi ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne.

VARASTONHOITAJA

Päätehtävänä on yrityksen varastotoimintojen suunnittelu, hoitaminen ja kehittäminen. Tehtäviin kuuluu lisäksi suorittavan tason varastotyötehtävät. Varastonhoitajana tehtäviäsi ovat yrityksen varaston kokonaisvaltainen hallinnointi, mm. tavaran vastaanotto ja purku, sekä varaston yleisestä järjestyksestä vastaaminen.Odotamme hakijoilta logistiikka-alan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta varastotyötehtävistä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Edellytämme myös, että hakija on perehtynyt nykyaikaisiin varastointikäytäntöihin sekä varastointimetodeihin. Etsimme järjestelmällistä, joustavaa ja sosiaalista persoonaa. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

SÄHKÖASENTAJA

Venesähköasentajan tehtäviin kuuluu veneiden sähköjärjestelmien asennus ja integraatio, radio- ja navigointilaitteiden asennukset sekä taktisten varusteiden, kuten pimeänäkölaitteiden asennukset. Tämän lisäksi myös veneiden muut laiteasennus- ja varustelutehtävät tulevat olemaan osaa työnkuvaasi.

Toivomme sinulta sähköalan ammatillista koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemus sähköasennustyöstä. Omaat monimuotoista ongelmanratkaisutaitoa ja hyvää yhteistyökykyä sekä työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta.

Kokemus monipuolisista venealan tai muun ajoneuvoteollisuuden varustelu- ja/tai asennustehtävistä katsotaan eduksi. Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on hyvät englanninkielen taidot.

Voimassa oleva tulityö-, sähkö- ja/tai työturvallisuuskortit katsotaan eduksi valintoja tehtäessä.

Toivomme hakemukset palkkatoiveineen 30.6.2017 mennessä osoitteeseen boomeranger@boomeranger.fi lisätietoja varten voit ottaa yhteyttä Jani Leskinen, 0400 958 920.